Лечење псоријазе лековима

Псоријаза се односи на хроничне болести, који, када се правилно изабран лечењу може купировать на дуг рок. Обично стручњаци препоручују да користе адекватну фармацеутски третман, која вам омогућава не само да елиминише непријатности од болести, али и да изазове зарастање и поравнање коже. На данашњи дан постоји неколико погледом лекова који се прописују болестан када диагностированном псоријазу.

Гел

Масти у лечењу псоријазе

  • Хормонски масти смањују црвенило и свраб. Користе се у многим случајевима, када је пацијенту ставили дијагноза псоријазе. Нису погодни за дуже лечење, препоручљиво је да се користи не више од седам дана да се не изазове зависност и хормонски поремећаји у кожи. Примењује средства танким слојем у малом броју два пута дневно. После употребе пацијент рекао је значајно смањење црвенило и свраб, регенерација коже покривача почне у року од 2-4 дана. После недељу дана примене вреди иди на више начин мазям, спреям и кремам. Строго је забрањено користити у трудноћи и периоду дојења.
  • Маст са додатком салицилне киселине, је моћно средство за дезинфекцију. Али када се користи маст вреди бити опрезан, јер она може у великој мери задржавају влагу кожни покривач. Ставити маст у таквом облику и два пута дневно. Пожељно је да кожу претходно очистити уз помоћ било сапуници основе, исперите погођеном локације и обришите га меком крпом или папирним пешкиром. Кроз четврт сата нанесите маст и оставите на кожи. Приликом акутне потребе да маст може бити примљен на коришћење током вынашивания дете под условом медицинске контроле. Маст се односи на не хормонске лекове.
  • Гел за наружнего примене. Дозвољено је коришћење медикамента на деци после две године, ако то захтева статус пацијента. Користите гел треба једном дневно, али се при томе за недељу дана не можете да користите више од једног тюбика масти, а не да изазове дозу. Трајање терапије не може да пређе преко 14 дана. Ако псоријаза показао се утиче земљишта на лицу, употреба гела може трајати само једну недељу. У другим случајевима, код пацијента може бити појачан высыпание. У неким облицима болести помоћу гела могу да се преклапају дневне стерилних завоја.
Гел од псоријазе

Спрејеви код псоријазе

Спреј c садржајем од винове и мятной издвајање корисних етеричних уља. Можете да користите спреј чак и током трудноће и малолетника пацијентима. Спреј спреј два пута дневно са удаљености од 15-17 цм. Будите сигурни да гледају, да се после његове примене супстанца је само на погођеним областима. Ако производ доспе на здраву кожу, треба обришите га са влажном крпом. Због присуства етеричних уља и екстраката на телу могу да остану масне трагове, што би требало узети у обзир у лечењу псоријазе на телу. Без обзира на своју ефикасност, спреј има високу цену и не може увек бити купљен од стране пацијената. Трајање курса до потпуног лечења и отклањање симптома.

Пилуле у лечењу псоријазе

Таблете се користе за брз опоравак нормалан раст ћелија епидерма, да ће спасити од пустула, папула и скале. Користи се само у последњој фази развоја псоријазе. При томе, шема лечења је веома специфична. Пацијент може бити додељена једнократна недељни дозирање у 10-25 mg активне супстанце. Ако је потребно више интензивног лечења пацијент узима по 2,5 мг сваких 12 сати три пута недељно. Трајање терапије искључиво појединачно. Не можете да користите деци и трудницама.