Како за лечење псоријазе

Лечење псоријазе је тежак, у великој мери нерешенную задатак. Этиологического лечење не постоји. За успешно лечење псоријазе треба елиминисати или умањити факторе који доприносе га обострению.

Ово укључује све пратеће болести, џепови фокалне инфекције, неуро-конфликтне ситуације. За рационалне терапије потребан је тачно да је дијагноза болести, псоријаза.

Како да правилно лечење псоријазе

Пре свега, пре него што се лечење псоријазе, потребно је да знате његове компоненте фактори, као што су: код псоријазе по МКБ-10, форму (изглед), фазу и сезонског процеса. Лечење псоријазе треба само након потпуног проучавања свих фактора као целини.

Псоријаза симптоме и лечење

Лечење псоријазе подразумева скуп активности, која се састоји из укупно (медицинска) терапије, физиотерапевтических метода отвореном терапије и низа мера усмерених на превенцију рецидива и врачебно-закон о раду вештачења запослености пацијената.

Општа терапија садржи у себи читав низ средстава усмерених на смањење псориатической сензибилизацију свега коже покривача, за јачање заштитних имуног снага организма и сл ово укључује, пре свега, гипосенсибилизирующие средства, који се користе, углавном, у прогресивну фазу процеса.

Ефикасно лечење псоријазе садржи у себи третман тио-сулфата, натријум, у облику 15-25% раствора 5-10 ml унетих интравенски (на курс 15 инфузије), и глюконатом калцијума интрамускуларно (довољно 15 ињекције на цео ток лечења).

Можете се пријавити 10-15% раствор калцијум хлорид, у дози од 10 мл унетих интравенски (у току лечења 10 инфузије). Када выраженном нейрогенном компоненту препоручује се примена бром, натријум, у нормалним дозама. За креирање щадящего режим се препоручује мале смирење.

Симптоми и лечење псоријазе

При том симптом псоријазе, као јак свраб, за лечење се може препоручити антихистаминици у нормалним дозама и hypnosuggestive терапију.

Исто тако, у лечењу псоријазе, потребно је да се држе дијету, искључе из менија зачињена јела, зачина, кафе, алкохола, претерано масну храну. Препоручује лекарима млечно-биљна исхрана код псоријазе. У неким случајевима, када прогресивну фазу псоријазе се спроводи терапија чврст крављег млека. Им је уведен 5 мл млека. За нас у овом случају промена реактивности организма код дела пацијената може купировать напредовање процеса, међутим, код многих пацијената овај метод лечења псоријазе је у стању да изазове эритродермию, што у великој мери ограничава његова примена.

Како да излечи псоријаза

Постоји мноштво техника које описују како излечити псоријаза, али сви имају једну заједничку појам — то је интегрисани приступ лечења, и да примене витамина код псоријазе неће бити сувишно.

У било којој фази псориатического процеса широку примену у лечењу псоријазе узимање витамина б, витамина А, Односно Витамини Б1 и Б6 су ушли у облику 5-7% раствора у/м, у дози од 1-1,3 мл дневно или по реду (третман при томе 9-14 ињекције у принципу).

Витамин Б12 (nianokobalamin) уводи по 200-500 мцг (курс лечења у количини 15 ињекције у/м). Витамин А је уведен 100.000 јединица. интрамускуларно (дневно, 15 ињекције ће бити довољно).

Витамин Е се користи за лечење псоријазе и уводи у/м 1-2 мл; ињекције одвија се кроз дан, у току лечења 10-15 ињекција.

Него лечити псоријаза

Него лечити псоријаза

Сваке године се појављује нешто ново у лечењу псоријазе, међутим, хитност питања него лечити псоријаза се не гаси.

Значајно место у лечењу псоријазе на данашње време заузимају средства која представљају без-остале протеинске liposaharidnye комплекси бактеријска порекла.

Како да излечи псоријаза заувек

Треба имати на уму да излечи псоријаза заувек, је немогућ задатак савремене медицине. Лек се само компликације манифестације болести, псоријаза.

У лечењу тешких облика псоријазе улогу, сада, играју цитостатические лекови.

У овом тренутку, ове савремене методе лечења псоријазе пролазе клиничке одобравање и док нису заузели своје место у клиничкој пракси. Они се користе са циљем да се онемогући вишак пролиферацију keratocytes у елементима псоријазе и смањење имунолошки болести компоненте дерматоза, посебно када артропатической облика псоријазе.

Чешће се користи лек код псоријазе, који блокира синтезу ДНК у телу и смањују пролиферацију ћелијске системе организма, укључујући и у кожи. Постоје различите методе примене метотрексата, међутим, највише практикује метод лечења псоријазе малих доза метотрексата, селективно делује на хипер-пролиферацију ћелија коже.

Лек се примењује недельными циклуса. Сваки циклус се састоји од 3 техника лека до 6 мг, после сваких 10 сати. То јест, време узимања лека је ограничено на 30 сати недељно. Може се комбиновати метотрексат са витаминима А и Е, hystoglobulin и УФР (ултраљубичасто зрачење).

Због гетерогенности фармаколошка акције цитостатиков потребно недељни контрола leykopoeza, контрола функционално стање јетре, и на најмањи одступања од почетних података, излазе изван граница физиолошке норме, треба да престане примена цитостатиков. Ова класа лекова може применити у свим фазама псоријазе.