Искуство коришћења Psorilax

Ову причу нам је послала Валерија из Пољске. Девојка говори о ефикасној козметичке крем против псоријазе, личном искуству и победе над болешћу.

Поздрав свима! Моје име је Валерија, ја живим у Пољској. Желео да вам кажем своју малу причу о томе како сам стекао искуство у борби са псоријазом, плашио носе кратке хаљине, отворене мајице и изађе на плажи у лето више од пет година. Моја прича – то је болест која се зове псоријаза, комплекси, стидљивост и успешно превазилажење свих ових проблема.

Своју причу ја ћу почети са чињеницом да сада сам 22 године и још са 15 година, када сам почела да пате од кожних иритација и осипа. У почетку ми се чинило да је то обични ерупције, од којих пате сваки други тинејџер, али све се испоставило да много озбиљније и имало не тужне последице. Једном у 15 година лекар ставио ми је дијагноза псоријазе током другог принципу, ја сам добио прави ударац по својој психи, јер је знала да је то болест отежало мој живот, ја сам мислила да престају да воле дечаке, девојке ће почети да се заобиђе ме страна. Први пут, док сам је апсолутно никакве мере, тако и било. Онда је доктор наредио ми неку маст, али она је потпуно не помогла, и искуство њеног коришћења није био ефикасан. У међувремену, псоријаза само порастао и почео да пружи такве невоље, као пецкање, свраб. Родитељи нису имали новаца да ме пошаље на квалитетан стручњак, тако дуго сам мирилась са болешћу, снажно га је сакрила и зарадио себи огромну количину комплекса. Да ми није помогао коришћење домаћих креме, масти и других средстава, сам неко време отишао у соларијум, је сунчање, стално глотала пилуле, углавном антибиотици, али такво искуство употребе лекова и средстава само за време заглушил болест.

Искуство коришћења Psorilax

Пре годину дана сам упознала свог колегу, који је донедавно патила од псоријазе. Он ми је рекао да је користио козметички терапијско средство Psorilax који је помогао му да се ослободи од кожних осипа, шелушений, свраба и без скрупула хода у майках, не крију своју кожу руке од радозналих очију. Мислио сам да би било лепо да покушате да користите овај лек, изненада, иако би то ми помаже, и то се заиста догодило! После три примене сам отишао свраб, мрље на телу престала да буде црвено, а након завршетка курса кожа је постала глатка, лепа. Колико пута је мој опоравак је пао на летње сезоне, ми смо са пријатељицама отпутовао у Турску на море.

Надам се да вам је корисно моје искуство и лек Psorilax ће вам помоћи да заувек заборави такав проблем, као седеф.